Това всъщност е круиз. Средиземноорски седемдневен и промоционален. Купихме го още април поради предната причина и леко започнахме да го разширяваме. Ще ходим с кола, защото сме 4ма, е добре ама ще спрем да почиваме, къде на Лаго ди Гарда, ама то един ден, хайде два. Така леко го ъпгрейдвахме пътуването, докато добавихме и един Октобър фест, за по-пряко към Генуа и те така.

Събуждам се 03:13ч.а трябваше в 04:04 да звъни. Така е винаги преди път, точно когато трябва най-добре да се наспиш не можеш. 04:40 всичко е в колата и …греда… гаражната врата не работи, няма излизане. Мълниеносни ремонти, ключове, стълби, препускане, пот ох. В 05:30 отлепяме натоварили приятелите. Лека справка 4 стека вода, 4 куфара и 4 ръчни багажа, хладилна чанта, няколко дребни пликчета, огромна раница. Милият Художник, как не изпъшка.

1-708Oktober_Fest Гадно Сръбско време, грешка в преценката и се набихме в недостроеното им околовръстно. Но пък слънце в Унгарската пуста ти да видиш.

02-710

Приятно и скучно в Австрия, лека катастрофа колкото да подремнем 30 мин на магистралата.  04-717

 В Германията вече се стъмва, намалявам, пред нас кола с мигащи надписи по стъклото с две думи айн, цвай полицай. 5-717Oktober_Fest  Проверка на баканските субекти. Оказа се че сме невинни.

Пристигаме в 21:20 западно германско време. Hail
Това е прологът от мен. Нататък продължава главният летописец Елка.

Добавете коментар

Само ако се регистрирате може да добавяте коментари.